Θα σας παρακαλούσα να αφήσετε ένα σχόλιο στο βιβλίο επισκεπτών η άποψη σας θα με βοηθήσει να βελτιώσω την ιστοσελίδα.

Ευχαριστώ πολύ 

Με φιλικούς χαιρετησμούς 

Πάβελ Παυλίδης

Βιβλίο Επισκεπτών

Ημερομηνία: 2014-04-22

Από: ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ

Θέμα: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΚΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΩ "ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ"
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Ν ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ.
ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ "ΣΕΡΒΙΡΕΙ" ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!
ΥΓΕΙΑ★ΕΥΤΥΧΙΑ★ΧΑΡΑ★ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ★ΑΓΑΠΗ

Ημερομηνία: 2014-04-22

Από: ΠΑΒΕΛ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Θέμα: Απάντηση:ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Μαρία σε ευχαριστώ πολύ το ωραιότερο σχόλιο που έχουν κάνει μέχρι τώρα με συγκλόνισες...:-)

Ημερομηνία: 2014-04-03

Από: ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Θέμα: Θερμά Συγχαρητήρια

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!!

Ημερομηνία: 2014-04-04

Από: ΠΑΒΕΛ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Θέμα: Απάντηση:Θερμά Συγχαρητήρια

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο να είστε καλά.

Ημερομηνία: 2014-03-17

Από: Βασίλης Κουκάρας

Θέμα: συγχαρητήρια

Απλά δεν έχω λόγια, τα συγχαρητήριά μου για την καταπληκτική σου δουλειά! Μου αρέσουν όλα το ενα καλύτερο από το άλλο. Εύχομαι ο,τι καλύτερο και χάρηκα πολύ που σε γνώρισα εστω και μέσα απο το fb.

Ημερομηνία: 2014-03-18

Από: ΠΑΒΕΛ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Θέμα: Απάντηση:συγχαρητήρια

Καλησπέρα ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά όπως βλέπεις το παλεύω όσο μπορώ ελπίζω να συναντηθούμε κάποια μέρα άλλωστε ο μαγειρικός κόσμος είναι πολύ μικρός.

Ημερομηνία: 2014-02-14

Από: Μαρμαρέλης Γεώργιος

Θέμα: Θερμά Συγχαρτήρια

Κύριε Παυλίδη αγαπητέ συνάδελφε οι προλαλίσαντες με έχουν καλύψει απόλυτα στα σχόλια τους. Πέρα από τα θερμά μου συγχαρτήρια για τις υπέροχες δημιουργίες σας θέλω να τονίσω ότι αν αυτό που κάνεις το αγαπάς και το νοιώθεις έχει αυτά τα αποτελέσματα. Συνεχίστε έτσι δυναμικά και μακάρι να γίνεται μέντορας και δάσκαλος σε νέα παιδιά που αγαπάνε την καλιτεχνική διακοσμητική σε φρούτα λαχανικά βούτυρο και σαπούνι. Και πάλι πολλά μπράβο!!!!

Ημερομηνία: 2014-02-15

Από: ΠΑΒΕΛ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

Θέμα: Απάντηση:Θερμά Συγχαρτήρια

Σας ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο κ. Μαρμαρέλη. Αγάπη, μεράκι και διαρκής πειραματισμός είναι το μυστικό στην δουλειά μας άλλωστε ως chef που εργάζεσται και στο εξωτερικό με καταλαβαίνεται απόλυτα. Υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για επιμόρφωση ευτυχώς η δυστυχώς το αντικείμενο της γαστρονομίας είναι άπειρο. Ευχαριστώ και πάλι σας εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο και να αντιπροσωπεύεται την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορείτε.

Ημερομηνία: 2020-09-16

Από: Mairultetlemept

Θέμα: Ignocoteontug drkwn

online casino games online gambling <a href="https://onlinecasinouse.com/# ">free slots games </a> slots for real money https://onlinecasinouse.com/#

Ημερομηνία: 2013-11-11

Από: Αναγνωστοπουλος παναγιωτης

Θέμα: Εξαισια δουλεια.

Το καταλαβα απο την αρχη οτι εισαι καλλιτεχνης οταν ειδα απο κοντα τις δημιουργειες σου στο ξενοδοχειο.Μπραβο ρε μαγκα συνεχισε με αυτο τον ρυθμο.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Νέο σχόλιο